joi, 8 mai 2008

Invitaţie de participare la întrunirea Secţiunii de Referinţe

În zilele de 6 şi 7 iunie, la Biblioteca Universităţii Tehnice “Gh. Asachi” din Iaşi, se va desfăşura întrunirea anuală a secţiunii de Referinţe a ABR.

Tema întrunirii este “Utilizarea informaţiei pe suport electronic in activitatea de referinţe”. Comunicările care urmează a fi susţinute pot aborda subiecte precum serviciile de referinţe digitale, diseminarea selectiva a informaţiilor prin mijloace electronice, folosirea bazelor de date ştiinţifice ca sursă de furnizare a răspunsurilor la solicitările de referinţe, selectarea şi semnalarea resurselor Internet de interes pentru utilizatorii specifici etc.

La lucrări pot participa, pe lângă membrii comitetului permanent, şi alţi colegi interesaţi de problematica serviciilor de referinţe, indiferent de tipul bibliotecii în care îşi desfăşoară activitatea.

Cei care doresc să participe sunt rugaţi să-şi confirme prezenţa la lucrările secţiunii şi să transmită titlul comunicării pe care o vor susţine până pe data de 16 mai, pentru a rezerva locurile de cazare şi pentru a putea transmite în timp util invitaţiile de participare.

Date de contact:

e-mail: mianus@library.tuiasi.ro;

telefon: 023-278683, int. 2189 sau 0740911862 (Mariana Ianus), 023-212773 (Biblioteca Centrală, Corp A)

Vom reveni cu detalii privind cazarea şi programul întrunirii.

Mariana Ianuş
Preşedintele Secţiunii de Referinţe


(material preluat de pe Blogul ABR)

Niciun comentariu: